AnDa PenGunJunG SayA kE :

Rabu, 30 November 2011

SEGMEN | 1st Anniversary Blog Lyssasecret



Hai korang. Apa khabar? Nampaknya ni la segmen pertama yang Ish join sejak berblogging. Segmen 1st Anniversary Blog Lyssasecret. 

Bawah ni banner dari Blog LyssaSecret. Klik URL bawah gambar tu kalau korang nak join ye. ;)


http://www.lyssasecret.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html




Hari ni 1st anniversary blog Kak Lyssa la. Wah, tahniah ye Kak Lyssa. Walaupun baru setahun jagung, dah meletup-letup macam pop-corn. Blog Kak Lyssa comel, macam orangnya jugak ler. Dari tutorial2 blog Kak Lyssa ni la Ish buat blog ni sampai jadi camni. Thanks Kak Lyssa. :)

Sampai sini je la entri aku kali ni. Hope korang enjoy ye. Lastly, SELAMAT HARI JADI BLOG KAK LYSSASECRET ! :)

Komen blog Ish sekali ye. Jangan lupa follow~ ;D

Suka entry ni? LIKE la skedd ea? Bawah ni je..

32 TuKanG KoMeN:

cikyanxyanx berkata...

mira dari segmen kak Lysaa ><
http://cikyanxyanx.blogspot.com ^_^ singgah taman mira :)

Marina berkata...

akak datang terjah sini dari segmen lyssa... :-)

http://marinafazli.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-annivesary-blog-lyssasecret.html

Nabila Medan berkata...

dari segmen kak Lyssa jugak!

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

~ Secantik hati ~ berkata...

dari segmen yang same..
da folo blog nie..
jom terjah blog cheq

http://secantikhati.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

WanIshLah berkata...

Time kasih terjah blog saye.. :)

.: mama lynn :. berkata...

dr segmen sama ;)

.: mama lynn :. berkata...

dr segmen sama ;)

.: mama lynn :. berkata...

dr segmen sama ;)

.: mama lynn :. berkata...

dr segmen sama ;)

AinaHusna berkata...

Datang dari segmen yang sama.Sudah follow.Kalau sudi,follow saya balik :)
http://nurainahusnabintizin.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

nurmujahidah berkata...

muja follow dari segment same,, ti bleh la kite jadi cam lyssa kan,, kidding,, hehe :D
http://mujadafewa.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

WanIshLah berkata...

@.: mama lynn :.
thanks.. :)

WanIshLah berkata...

@AinaHusna
Oke.. Thanks follow..

WanIshLah berkata...

@nurmujahidah
Apa salahnya jadi macam kak lyssa kan? hehe.. :D

wanie wonek berkata...

hye. saya singgah dari segmen yang sama jugak. jemput singgah ke blog saya. btw sebelum terlupa, saya dah follow blog ni.

peace yawwww (^_^)

WanIshLah berkata...

@wanie wonek

thanks Wanie..

Peace yawwrr :)

Ida Firdausi berkata...

datang dari segmen yang sama.. salam ziarah!

NadyaBubble berkata...

salam kenal :)

from : http://nadyabubble.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

~Jue Aziz~ berkata...

dari segment lyssa secret..
4low sini..terjah2...
4low me bck ya...

http://nurzulaihaziz.blogspot.com

Bella Roast Almond berkata...

dari segmen yg sama..:)

Intan Wandalaara berkata...

hi.. singgah sini dear ;)

Clara berkata...

singgah sni smbil melihat2 blog kamu.. ^^

single M | double S berkata...

datang sini dari segmen kak Lyssa

http://t-kyumin.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

ieqah zulina berkata...

dari segmen yang sama.nice opinion.sudah follow,kalau sudi followlah balik :)

http://haqitaroon.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

tee atie berkata...

singgah sini:)

http://cheentaatie.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

Arol Mubin berkata...

Arol Mubin datang terjah blog ini. Salam perkenalan! :D

http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

WanIshLah berkata...

Thanks semua.. :)

Intan Wandalaara berkata...

hi,,singgah sini :)

Gadis mutiara_Solehah berkata...

mendarat di sini:
saranghaesolehah.blogspot.com

WanIshLah berkata...

Thanks.. :)

Eyda ♥ berkata...

dari segmen yg sama :)

http://miss-candy-nby.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

WanIshLah berkata...

@Eyda ♥

Thanks.. :D

ANYONE CAN COPYRIGHT IN THIS BLOG